Mauritiuskerk (Irnsum)

Mauritiuskerk (Irnsum) is een Kerk gelegen aan Rijksweg 184 in Irnsum.

Meer informatie over Mauritiuskerk (Irnsum) in Irnsum

Bonnie, Charles en Yara wonen sinds eind 2019 in de Mauritiuskerk in Jirnsum, Friesland. Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, besloten ze terug te keren naar hun roots en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze kochten de kerk, die anders gesloopt zou worden, en begonnen met de herbestemming ervan als woning. Ze zijn de eerste bewoners van de Mauritiuskerk Residence en begonnen in januari 2020 met het aanleggen van hun B&B Studioos in de kerktoren. De kamers zijn circulair ingericht en voorzien van duurzame en kwaliteitsmerken. Bonnie heeft zelfs een eeuwenoude kerkdeur gebruikt als achterwand van een bed. Het schoonmaken van de kamers wordt zorgvuldig gedaan en de schoonmakers krijgen voldoende tijd. Het gezin woont in het schip van de kerk en verwelkomt gasten uit heel de wereld. De kerk ligt in een pittoresk dorpje tussen Leeuwarden, Heerenveen en Sneek en biedt een ideale uitvalsbasis om Friesland te verkennen.

Wil je weten wat Mauritiuskerk (Irnsum) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mauritiuskerk (Irnsum) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mauritiuskerk (Irnsum)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mauritiuskerk (Irnsum) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Mauritiuskerk (Irnsum) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mauritiuskerk (Irnsum)

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9