Kerk

Kerk is een Kerk gelegen aan Tsjerkebuorren 1 in Boazum.

Meer informatie over Kerk in Boazum

Het Majestas Domini fresco in de Sint-Martinuskerk van Boazum is gerestaureerd door een Belgisch echtpaar, met hulp van de Universiteit. Het jaarverslag van 2021 is gepubliceerd, waarin wordt vermeld dat de restauratie van de muurschildering nog niet is afgerond vanwege vochtproblemen in de muur. Het jaarverslag van 2020 meldt dat de restauratie van de muurschildering nog steeds niet vordert en de oorzaak van het vochtprobleem onduidelijk is. In het jaarverslag van 2019 wordt opnieuw vermeld dat de restauratie van de muurschildering nog niet is uitgevoerd vanwege doorslaand vocht. De jaarrekening van 2018 en 2017 laten zien dat er geen donaties zijn ontvangen voor het onderhoud van de kerk. In 2016 moest het bestuur afscheid nemen van een bestuurslid en in 2013 is er een jaarverslag gepubliceerd.

Wil je weten wat Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9