Laurentiuskerk

Laurentiuskerk is een Kerk gelegen aan Buorren 9 in Raerd.

Meer informatie over Laurentiuskerk in Raerd

Boven aan de website van de Protestantse Gemeente Ingwert staat een foto van het dorp Dearsum met de Nicolaaskerk en het uitgestrekte Friese landschap. Deze foto symboliseert de naam van de website, ruimgeloven.nl, en roept een gevoel van ruimte op. Het Friese landschap lijkt op het eerste gezicht vlak, net zoals veel mensen hun geloof ervaren. De hemel en de hel zijn verdwenen en soms wordt er denigrerend gesproken over het geloof als zijnde 'plat'. Maar het Friese landschap is eigenlijk minder plat dan het lijkt, met talloze watergangen, terpen, dijken en dorpen met kerktorens en boerderijen. Net zoals deze fysieke elementen een rol spelen in het landschap, spelen ook oude verhalen en tradities onbewust een rol in ons leven en cultuur. Soms hebben we behoefte om even stil te staan en ons leven en de wereld te overzien vanaf ons eigen terpje, om te zoeken naar een perspectief en ons af te vragen waar we in ons leven staan en wat het doel van alles is.

Wil je weten wat Laurentiuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laurentiuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laurentiuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laurentiuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Laurentiuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laurentiuskerk

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9