Yn ‘e Sinne Farm

Yn ‘e Sinne Farm is een Verwerking van groenten en fruit gelegen aan Leppedyk in Irnsum.

Meer informatie over Yn ‘e Sinne Farm in Irnsum

Yn'e Sinne Farm is een tuinderij die verse en lokale groenten aanbiedt. Ze telen hun groenten op een natuurlijke manier, zonder bestrijdingsmiddelen. Je kunt lid worden van de boerderij door een 'oogstaandeel' te nemen, waarmee je wekelijks verse groenten kunt ophalen. Er is een divers aanbod van gemiddeld 10 verschillende soorten groenten, maar je kunt ook bij hen terecht voor fruit, zuivel, eieren en bloemen. Leden zijn erg tevreden over de kwaliteit en de smaak van de producten. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief via hun website.

Wil je weten wat Yn ‘e Sinne Farm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yn ‘e Sinne Farm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yn ‘e Sinne Farm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yn ‘e Sinne Farm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Yn ‘e Sinne Farm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yn ‘e Sinne Farm

Bezoekers bekeken ook