Villa Envie

Villa Envie is een Bed & Breakfast gelegen aan Harspit 23 in Terherne.

Meer informatie over Villa Envie in Terherne

Villa Envie is een luxe accommodatie in Terherne, gerund door Hans en Brigit Regnery. Ze bieden verschillende kamers aan, waaronder de Honeymoon-suite, Sneekermeerkamer, Koepelkamer en Strandkamer. Wat Villa Envie echt bijzonder maakt, is het 3-gangen ontbijt dat ze serveren. Gasten zijn erg tevreden over hun verblijf en Villa Envie heeft zelfs de Guest Review Award 2018 gewonnen. Daarnaast is er ook een interessante aanbieding waarbij je een dag gratis met het openbaar vervoer in Friesland kunt reizen met de FryslânCard. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Villa Envie.

Wil je weten wat Villa Envie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Envie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Envie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Envie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Villa Envie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Envie

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9