Verzamelmuseum Poppenwier

Verzamelmuseum Poppenwier is een Museum gelegen aan Binnenbuorren 6 in Poppenwier.

Meer informatie over Verzamelmuseum Poppenwier in Poppenwier

Het Verzamelmuseum Poppenwier heeft aangekondigd dat het museum vanaf 1 oktober 2022 definitief gesloten zal zijn. Het museum, gevestigd aan de Binnenbuorren 6 in Poppenwier, zal niet langer open zijn voor bezoekers. Deze aankondiging werd gedaan door VanderLake, de eigenaar van het museum. Het is een teleurstellend nieuws voor degenen die genoten hebben van de unieke collectie die in het museum te zien was. Het is niet duidelijk waarom het museum zijn deuren sluit en of er plannen zijn om de collectie op een andere locatie voort te zetten. Voor nu zullen de bezoekers moeten uitkijken naar andere musea om hun interesse in verzamelingen te bevredigen. Het is spijtig dat dit museum, dat mogelijk veel tijd en moeite heeft gekost om op te bouwen, niet langer toegankelijk zal zijn voor het publiek.

Wil je weten wat Verzamelmuseum Poppenwier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verzamelmuseum Poppenwier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verzamelmuseum Poppenwier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verzamelmuseum Poppenwier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Verzamelmuseum Poppenwier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verzamelmuseum Poppenwier

Bezoekers bekeken ook