VAN DEYNEN FYSIO

VAN DEYNEN FYSIO is een Fysiotherapeut gelegen aan Foarnewykje 12 in Terherne.

Meer informatie over VAN DEYNEN FYSIO in Terherne

Fysiotherapie is een bekende term die zich richt op problemen met het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast biedt Van Deynen Fysiotherapie ook behandelingen zoals manuele lymfedrainage en oedeemtherapie voor het afvoeren van lymfevocht na operaties. Ze maken ook gebruik van medical- en lymfetaping, waarbij elastische tape enkele dagen tot wel twee weken blijft zitten. Triggerpointbehandelingen worden ook veel gebruikt, waarbij lokale verhardingen in de spieren worden behandeld. Reflexzonetherapie richt zich op bepaalde delen van het lichaam die verband houden met het inwendige. Tot slot is er meridiaantherapie, waarbij energie circuleert langs de meridianen die de acupunctuurpunten met elkaar verbinden. Van Deynen Fysiotherapie is gevestigd in Terherne en is te bereiken op telefoonnummer 0513-628895.

Wil je weten wat VAN DEYNEN FYSIO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VAN DEYNEN FYSIO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VAN DEYNEN FYSIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VAN DEYNEN FYSIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar VAN DEYNEN FYSIO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VAN DEYNEN FYSIO

Bezoekers bekeken ook