Van der Meer Schilders sinds 1880

Van der Meer Schilders sinds 1880 is een Schilder gelegen aan Buorren 51 in Terherne.

Meer informatie over Van der Meer Schilders sinds 1880 in Terherne

Theunis van der Meer is een veelzijdige en creatieve schilder uit Terherne. Het schildersbedrijf is opgericht in 1880 en wordt nog steeds gerund door de familie. Theunis heeft het bedrijf in 1991 overgenomen van zijn vader en grootvader. Samen met Janneke Vellinga runt hij het bedrijf en de winkel. Naast schilderen verkopen ze ook originele cadeaus, woon- en mode-accessoires. Theunis is niet alleen een ervaren schilder, maar ook een creatieve vakman met een gedegen kennis van moderne en oude schilderstechnieken en -materialen. Hij heeft in de loop der jaren verschillende opdrachten uitgevoerd, waaronder het behandelen van de houten vloer van de Doopsgezinde Kerk in Terherne. Het bedrijf, Van der Meer Schilders, is gevestigd aan de Buorren 5 in Terherne.

Wil je weten wat Van der Meer Schilders sinds 1880 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Meer Schilders sinds 1880 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Meer Schilders sinds 1880? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Meer Schilders sinds 1880 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Van der Meer Schilders sinds 1880 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Meer Schilders sinds 1880

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9