Van der Meer Grondverzet

Van der Meer Grondverzet is een Grondverzet gelegen aan Trekdyk 4 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Van der Meer Grondverzet in Scharnegoutum

Van der Meer bv is een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Grondwerk, Cultuurtechnische werken en Natuurbouw. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar actief en heeft een sterke groei doorgemaakt dankzij de strenge kwaliteitsbewaking van hun diensten. Ze hebben vakbekwaam personeel en moderne machines om te zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Het bedrijf is VCA** en ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat betekent dat ze een solide bedrijfsvoering hebben met goed opgeleid personeel en strenge veiligheidskeuringen voor hun machines. Ze voldoen ook aan niveau 5 van de CO2 prestatieladder en zijn FSC® gecertificeerd. In het laatste nieuws hebben ze dronebeelden gedeeld van hun project Klaverblad Heerenveen en hebben ze een nieuwe MAN servicebus geleverd gekregen. Ze zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en hun contactinformatie is beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Van der Meer Grondverzet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Meer Grondverzet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Meer Grondverzet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Meer Grondverzet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Van der Meer Grondverzet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Meer Grondverzet

Bezoekers bekeken ook