Van der Kooij Witgoed

Van der Kooij Witgoed is een Winkel gelegen aan Kerkebuurt 6 in Irnsum.

Meer informatie over Van der Kooij Witgoed in Irnsum

Van der Kooij Witgoed is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van jong gebruikt witgoed. Ze verkopen alle bekende merken witgoed met een standaard omruilgarantie van 3 maanden. Zelfs buiten de garantieperiode kunt u op hun service rekenen voor reparatie of onderhoud. Ze bezorgen en installeren gratis in de omgeving van Akkrum en Heerenveen, en in heel Nederland op aanvraag. Ook nemen ze uw oude apparaat kosteloos mee terug. Als u iets nodig heeft dat niet in hun aanbod staat, kunt u altijd contact met hen opnemen. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-31310635 of 06-23389042. Van der Kooij Witgoed is gevestigd aan de Kerkebuurt 6 in Jirnsum en is op afspraak geopend.

Wil je weten wat Van der Kooij Witgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Kooij Witgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Kooij Witgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Kooij Witgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Van der Kooij Witgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Kooij Witgoed

Bezoekers bekeken ook