Ús Hôf

Ús Hôf is een Groenteboer gelegen aan Aesgewei 21 in Sibrandabuorren.

Meer informatie over Ús Hôf in Sibrandabuorren

Bregje en Michel hebben van hun weiland een paradijs gemaakt vol groenten, fruitbomen, bessenstruiken en bloemen. Ze werken volgens de principes van permacultuur en bieden groenten aan op basis van een abonnementssysteem. Je kunt zelf wekelijks groenten oogsten of een groentetas-abonnement nemen. Daarnaast kunnen ook restaurants en instellingen verse, onbespoten groenten bij hen bestellen. Daarnaast organiseren ze samen met Voedselcoöperatie Ús Iten activiteiten zoals proeverijen en lezingen. Ze werken ook aan het in gemeenschappelijk eigendom brengen van de grond en de bouw van een nieuw 'clubhuis' genaamd Ús Lokaal. Mensen die geïnteresseerd zijn in onbespoten groenten en willen weten waar hun voedsel vandaan komt, kunnen op zaterdagochtend langskomen voor een rondleiding of een kennismakingsafspraak maken. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor nieuwe leden.

Wil je weten wat Ús Hôf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ús Hôf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ús Hôf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ús Hôf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Ús Hôf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ús Hôf

Bezoekers bekeken ook