The Koaipleats

The Koaipleats is een Kampeerboerderij gelegen aan Terhernsterdyk 1 in Terherne.

Meer informatie over The Koaipleats in Terherne

Op loopafstand van het pittoreske centrum van Terherne ligt camping De Koaipleats, naast de stelpboerderij van de familie Kleefstra. Je kunt hier je tent opzetten of een caravan/camper huren. Er is ook een luxe chalet beschikbaar met uitzicht over de landerijen en het Prinses Margrietkanaal. De camping biedt een rustige uitvalsbasis om het boerenleven te ervaren, zoals het melken van koeien en het bijwonen van de geboorte van een kalfje. Daarnaast zijn er veel activiteiten in de omgeving, dankzij de watersport en het toeristische karakter van Terherne. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf Akkrum en Joure, en er is een bushalte bij de camping. Voor reserveringen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat The Koaipleats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Koaipleats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Koaipleats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Koaipleats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar The Koaipleats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Koaipleats

Bezoekers bekeken ook