Technisch Bedrijf Karsten (TBK)

Technisch Bedrijf Karsten (TBK) is een Loodgieter gelegen aan De Terp 18 in Irnsum.

Meer informatie over Technisch Bedrijf Karsten (TBK) in Irnsum

Technisch Bedrijf Karsten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische installaties. Ze zijn er om mensen te helpen met al hun technische installatiebehoeften. Het bedrijf wordt gerund door Henk Karsten en Sander Karsten, die bereikbaar zijn via telefoonnummers en e-mailadressen. Als je technische hulp nodig hebt, kun je contact met hen opnemen en zij staan klaar om je te helpen. Ze hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van technische installaties en kunnen je adviseren en ondersteunen bij al je installatieprojecten. Neem contact op met Technisch Bedrijf Karsten voor al je technische behoeften.

Wil je weten wat Technisch Bedrijf Karsten (TBK) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Technisch Bedrijf Karsten (TBK) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Technisch Bedrijf Karsten (TBK)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Technisch Bedrijf Karsten (TBK) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Technisch Bedrijf Karsten (TBK) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Technisch Bedrijf Karsten (TBK)

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9