t Schippershuis

t Schippershuis is een Hotel gelegen aan Buorren 69 in Terherne.

Meer informatie over t Schippershuis in Terherne

Booking.com heeft te maken met oplichters die nepberichten versturen via het berichtensysteem van het boekingsplatform. Deze nepmails bevatten bijvoorbeeld waarschuwingen over problemen met de creditcard, waardoor het hotel niet geboekt kan worden. Onderzoekers vermoeden dat de gestolen gegevens worden gebruikt om namens de hotels berichten te sturen. Het contact met de hotels verloopt altijd via het systeem van Booking.com, waardoor veel mensen hierin trappen. Het is dus belangrijk om alert te zijn en bij twijfel contact op te nemen met het hotel. Verder is 't Schippershuis een hotel gelegen aan het water in Terherne, Friesland. Het hotel heeft 10 kamers, verschillende terrassen aan het water, een loungehoek met haard, een ontbijtgedeelte en een restaurant waar de chef-kok Mark van Noord met Friese streekproducten kookt. Daarnaast wordt het (h)eerlijke rundvlees van eigen koeien geserveerd. 't Schippershuis is ook lid van Eurotoques, een samenwerkingsverband van restaurants die ambachtelijk koken en werken met lokale en duurzame producenten. Het hotel biedt ook de mogelijkheid om te overnachten en is geschikt voor groepen en speciale gelegenheden. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een bruidsmodeshow, een Tasting Tour en een jubileum diner. Op zaterdag 18 november wordt er een 7-gangen diner geserveerd om het 5-jarig dienstverband van chef-kok Mark te vieren.

Wil je weten wat t Schippershuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Schippershuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Schippershuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Schippershuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar t Schippershuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Schippershuis

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9