Supermarkt Feijen

Supermarkt Feijen is een Supermarkt gelegen aan Buorren 104 in Terherne.

Meer informatie over Supermarkt Feijen in Terherne

Supermarkt Feijen is al meer dan 20 jaar dé supermarkt tijdens uw vakantie aan de Friese meren. Ze hebben een ruim assortiment aan kruidenierswaren, wijnen en dagverse broodjes uit eigen oven. Daarnaast bieden ze ook visartikelen, visvergunningen, groente, vlees en nog veel meer aan. Een aanrader is de dagelijks vers gebraden kip, evenals andere grill producten zoals grill worsten en spareribs. Naast de boodschappen hebben ze ook een ruime keuze aan Friese souvenirs, hengelsportartikelen en een uitgebreid aanbod aan speciaal bier en heerlijke wijnen. Ze verkopen tevens vers gebrande noten en verse kaasjes. Supermarkt Feijen is van 1 april tot 1 oktober 7 dagen per week geopend. In juli en augustus zijn ze elke maandag tot en met zaterdag geopend van 08:00 tot 19:00, en op zondag van 08:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Supermarkt Feijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Supermarkt Feijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Supermarkt Feijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Supermarkt Feijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Supermarkt Feijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Supermarkt Feijen

Bezoekers bekeken ook