Stoelendiscounter

Stoelendiscounter is een Meubelwinkel gelegen aan Oergongswei 7 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Stoelendiscounter in Scharnegoutum

Bij ons kunt u elke vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur langskomen om proef te zitten op onze tafels en stoelen. Wij hebben een groeiend assortiment aan ovale, ronde en visgraat eetkamertafels in onze showroom. Daarnaast bieden wij door ons specifieke assortiment en voordelige locatie een speciale stoelendiscounter prijs aan. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook onze snel wisselende outlet bekijken en op afspraak zijn wij op andere dagen geopend. In onze showroom kunt u onder andere de populaire artikelen Doris, Kopenhagen, Lenox en Cuba vinden. Onze showroom is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Als u ons op een andere dag wilt bezoeken, kunt u een afspraak maken door te bellen of te appen naar 0618575664. We kijken uit naar uw bezoek!

Wil je weten wat Stoelendiscounter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoelendiscounter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoelendiscounter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoelendiscounter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Stoelendiscounter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoelendiscounter

Bezoekers bekeken ook