Ontwerp-wegenlegger gemeente Wierden.

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp-wegenlegger gemeente Wierden..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met de nieuwe ontwerp-wegenlegger.Op deze wegenlegger staan alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde komweergegeven en wie daarvoor verantwoordelijk zijn. Op de wegenlegger staat per weg/het fietspad, onder andere vermeld wie deze moet onderhouden en welke beperkingen er eventueel zijn aan het gebruik van de weg/het fietspad. De huidige wegenlegger is van 1977 en is niet meer actueel. InzageDe ontwerp-wegenlegger ligt vanaf 30maart 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Ook is het ontwerp van de wegenlegger digitaal te raadplegen via de website www.wierden.nl.Zienswijze indienenTijdens de periode dat de ontwerp-wegenlegger ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen dit ontwerp. Dit kan op een aantal manieren:•Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, college van B&W, Postbus 43, 7640 AA Wierden’.•Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze.•Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen. Vervolg procedureNa verwerking van de zienswijzen wordt de wegenlegger (eventueel gewijzigd) vastgesteld. De vaststelling wordt dan weer gepubliceerd.Meer weten?Als u vragen heeft over de ontwerp-wegenlegger, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2017.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dewierden
  2. stcrt-2017-15695

Gerelateerde berichten