Bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Kippershoekweg 4c onherroepelijk, Wierden

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Kippershoekweg 4c onherroepelijk, Wierden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Kippershoekweg 4c is op 13 februari 2013 onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan maakt de vervanging en uitbreiding van gebouwen op zorgkwekerij De Haar mogelijk. In het nieuwe bestemmingsplan houdt de kwekerij de bestemming “Agrarisch- Waarden met landschap” met de aanduiding dat ter plaatse een kwekerij is toegestaan. De plaats voor de bebouwing is apart aangeduid. Het bestemmingsplan staat op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2012000003-VA01. Daarnaast ligt het plan met bijlagen en alle daarbij behorende besluiten ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Als u vragen heeft over het bestemmingsplan, kunt u terecht bij het [loket Bouwen en wonen].

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dewierden
  2. stcrt-2013-4308

Gerelateerde berichten