Bestemmingsplan ‘Wierden, herziening Sparrenlaan’ vastgesteld

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bestemmingsplan ‘Wierden, herziening Sparrenlaan’ vastgesteld.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeenteraad heeft op 13 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Wierden, herziening Sparrenlaan’ vastgesteld. Tevens heeft de raad besloten voor het gebied geen exploitatieplan op te stellen. De eigenaar van het perceel Sparrenlaan 4 in Wierden heeft verzocht om herziening van het bestemmingsplan voor het realiseren van een woning op dit perceel. De woning past niet volledig binnen het geldende bestemmingsplan. Om deze woning mogelijk te maken is bovengenoemd bestemmingsplan vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 22 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2009.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dewierden
  2. stcrt-2009-15812

Gerelateerde berichten