Starteiland

Starteiland is een Restaurant gelegen aan Pr. Margrietkanaal, in Offingawier.

Meer informatie over Starteiland in Offingawier

In het hart van het Friese waterland, op het starteiland van het Sneekermeer, vind je CLUB NAUTIQ van It Foarûnder. Hier kun je genieten van ontspanning en heerlijk comfort food, bereid door de clubmasters met verse ingrediënten. Samen met de clubhosts zorgen zij voor een onvergetelijk moment. Bij It Foarûnder is het altijd vakantie. Naast de club zijn er ook mogelijkheden om evenementen te organiseren, zoals vergaderingen, familiefeesten, bedrijfsuitjes en grote events tot wel 5000 personen. It Foarûnder is geopend in oktober op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur. Voor praktische informatie, zoals parkeermogelijkheden en de vaarroute, kun je terecht op de website. Bij vragen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Daarnaast zijn er ook vacatures beschikbaar voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Wil je weten wat Starteiland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Starteiland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Starteiland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Starteiland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Starteiland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Starteiland

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9