Sambrini Pizza's

Sambrini Pizza's is een Afhaalpizza gelegen aan It Lange Ein 4 in Sibrandabuorren.

Meer informatie over Sambrini Pizza's in Sibrandabuorren

Sambrini Pizza's is een rijdende pizzeria die heerlijke steenoven pizza's bereidt. Ze gebruiken verse ingrediënten en maken de pizzabodems zelf naar Napolitaans recept. Op vaste standplaatsen bieden ze 16 soorten hele pizza's aan, terwijl op festivals en evenementen 5 soorten pizzapunten en 4 soorten panini's beschikbaar zijn. Daarnaast kan je Sambrini Pizza's ook reserveren voor feestjes en evenementen. Ze komen dan met hun food truck naar de locatie en bereiden ter plekke verse pizza's die in punten worden geserveerd. Ze hebben al op verschillende evenementen gestaan en hebben vele tevreden klanten gehad. Als je interesse hebt, kan je contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat Sambrini Pizza's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sambrini Pizza's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sambrini Pizza's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sambrini Pizza's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Sambrini Pizza's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sambrini Pizza’s

Bezoekers bekeken ook