Restaurant De Potten

Restaurant De Potten is een Nederlands restaurant gelegen aan De Potten 5 in Offingawier.

Meer informatie over Restaurant De Potten in Offingawier

Je bent van harte welkom in onze sfeervolle brasserie waar je kunt genieten van een kop koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Op het terras kun je bij mooi weer genieten van een borrelplank of een sorbet. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor groepen vanaf 20 personen, zoals barbecues, bruiloften en verjaardagen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nils van der Kooij. Verder zijn er nog diverse vacatures en stages beschikbaar bij RCN Vakantieparken. Wil je op de hoogte blijven van acties en kortingscodes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat Restaurant De Potten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Potten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Potten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Potten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Restaurant De Potten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Potten

Bezoekers bekeken ook