Posthuma, De Echte Bakker

Posthuma, De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Professor B. Fridsmastrjitte 12 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Posthuma, De Echte Bakker in Scharnegoutum

Nedertarwe is graan van Nederlandse bodem dat duurzaam geteeld wordt volgens strikte richtlijnen door gecertificeerde boeren. Dit graan wordt gebruikt om Nederlandse bloem en meel van topkwaliteit te maken. Met deze ingrediënten bakken de bakkers van Puur Posthuma heerlijke lekkernijen, van brood tot zoete lekkernijen. Het familiebedrijf, geleid door Nyncke als derde generatie, heeft als missie om de liefde voor brood en meer over te brengen en de beste te zijn in smaak. Bij Puur Posthuma weet je precies waar je brood vandaan komt, omdat het rechtstreeks van boer Arnout naar de collecteur gaat en vervolgens naar de bakkers in Wommels via de molenaar in Leeuwarden. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Puur Posthuma, met gecertificeerde boeren die de biodiversiteit verbeteren en de bodemkwaliteit verhogen. Samen met alle schakels in de graanketen streven ze naar duurzaamheid, van zaaien tot oogsten, van malen tot bakken. Het doel is om producten met zoveel mogelijk kracht en smaak uit de natuur te creëren. De boer, molenaar, bakker en jij als consument spelen allemaal een rol in het bevorderen van duurzaam ondernemen.

Wil je weten wat Posthuma, De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Posthuma, De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Posthuma, De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Posthuma, De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Posthuma, De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Posthuma, De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9