Pizzeria Ill Leono L`oro

Pizzeria Ill Leono L`oro is een Restaurant gelegen aan Buorren 144 in Terherne.

Meer informatie over Pizzeria Ill Leono L`oro in Terherne

De Gouden Leeuw is een gezellig café restaurant gelegen in het hart van Friesland. Het biedt een prachtig uitzicht op de Kameleon vanaf het zonovergoten terras of de verwarmde serre. Het menu biedt een breed scala aan keuzes, variërend van uitgebreide diners tot lekkere lunches en zelfs kopjes koffie met gebak. Voor de liefhebbers van pizza is er ook nog de pizzeria Ill Leone d'Oro. De openingstijden van zowel de pizzeria als het restaurant zijn van donderdag tot en met zondag, van 11:00 tot 23:00 uur. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van De Gouden Leeuw.

Wil je weten wat Pizzeria Ill Leono L`oro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Ill Leono L`oro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Ill Leono L`oro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Ill Leono L`oro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Pizzeria Ill Leono L`oro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Ill Leono L`oro

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9