Peuteropvang Boazum It Krobbehonk

Peuteropvang Boazum It Krobbehonk is een Peuterspeelzalen gelegen aan De Pôlle 4 in Boazum.

Meer informatie over Peuteropvang Boazum It Krobbehonk in Boazum

De Kids First COP groep biedt kinderopvang in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ze hebben verschillende opvangmogelijkheden, zoals kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en gastouderopvang. Ze hebben ook verschillende locaties waar ouders hun kinderen kunnen inschrijven of een rondleiding kunnen aanvragen. In het nieuws wordt vermeld dat 400 kinderen van Kids First naar Stadsschouwburg de Harmonie gaan, dat er weggeefkasten worden geopend bij een basisschool in Veendam en dat Kids First en Stichting Mooi Begin samenwerken tegen armoede onder kinderen. Kids First COP groep staat bekend om hun kwalitatief goede opvang en ze hebben medewerkers met kennis en ervaring. Ze bieden activiteiten en speelgoed aan die afgestemd zijn op de ontwikkelingsfase van het kind en vinden spelen erg belangrijk. Ze hebben kantoren in Groningen, Akkrum, Mijdrecht en Assen.

Wil je weten wat Peuteropvang Boazum It Krobbehonk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuteropvang Boazum It Krobbehonk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuteropvang Boazum It Krobbehonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuteropvang Boazum It Krobbehonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Peuteropvang Boazum It Krobbehonk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuteropvang Boazum It Krobbehonk

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9