Pedicurepraktijk Jirnsum

Pedicurepraktijk Jirnsum is een Nagelstudio gelegen aan Rijksweg 69 in Irnsum.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Jirnsum in Irnsum

Vanaf 1 januari 2023 heeft Pedicurepraktijk Jirnsum een klantenstop ingevoerd. De praktijk, gelegen in het hart van Friesland, biedt sinds 2007 een moderne praktijkruimte met voldoende parkeergelegenheid. Iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, heeft baat bij goede voetverzorging. Specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen uitstekend worden verholpen door een pedicure die is aangesloten bij ProVoet. Het is belangrijk om te realiseren dat ons hele gewicht op onze voeten rust, en dat pijnlijke voeten ongemerkt onze houding kunnen veranderen, wat weer kan leiden tot rug- of nekklachten. Voor diabetespatiënten bestaat de mogelijkheid om in sommige gevallen vergoeding te krijgen voor pedicurebehandelingen met de aantekening "Diabetische Voet". ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ongeveer 13.500 leden. Ze bevorderen de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging in Nederland en pedicures die bij hen zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast hebben ze een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld, het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP), waar geregistreerde pedicures met de benodigde diploma's en verplichte bijscholing te vinden zijn.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Jirnsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Jirnsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Jirnsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Jirnsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Pedicurepraktijk Jirnsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Jirnsum

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9