Paviljoen SALT

Paviljoen SALT is een Restaurant gelegen aan Ûtbuorren 50 in Terherne.

Meer informatie over Paviljoen SALT in Terherne

Paviljoen Salt is een hip en relaxed restaurant gelegen aan het water, net buiten Terherne. Het biedt een adembenemend uitzicht over de Saltpoel en het Sneekermeer. Het restaurant serveert ambachtelijk gebrouwen bier en exclusieve gin. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zijn geïnspireerd door de Mediterrane, Aziatische en Peruaanse keuken. In de wintermaanden kun je genieten van de gezellige sfeer rondom de kachel. Paviljoen Salt organiseert ook diverse evenementen, zoals live muziek, bier/spijs avonden en activiteiten voor kinderen. Het restaurant is kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk en honden zijn welkom. Je kunt gratis parkeren bij Salt en er zijn opties voor vegetarische en veganistische gerechten. Reserveren kan zowel binnen als op het terras. Het restaurant biedt ook cadeaubonnen aan.

Wil je weten wat Paviljoen SALT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paviljoen SALT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paviljoen SALT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paviljoen SALT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Paviljoen SALT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paviljoen SALT

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9