Mini Camping "De Wynmole"

Mini Camping "De Wynmole" is een Kampeerterrein gelegen aan Harstawei 8 in Dearsum.

Meer informatie over Mini Camping "De Wynmole" in Dearsum

Kom kamperen op Minicamping Friesland, een gezellige minicamping met vernieuwd sanitair in de buurt van Sneek. Hier kun je heerlijk tot rust komen en onthaasten in een romantische sfeer. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen, op deze camping kan het allemaal. Friesland is zelfs verkozen tot de derde beste Europese bestemming door De Lonely Planet. De camping is centraal gelegen, waardoor je gemakkelijk plaatsen als Sneek, Leeuwarden, Bolsward, Franeker en Harlingen kunt bezoeken. Daarnaast kun je ook genieten van de watersport en fietsroutes in de omgeving. De boerderij op de camping is recent gerenoveerd en biedt comfortabele vakantiewoningen en een karakteristiek bed and breakfast genaamd "De Pronkkamer". Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen beschikbaar, evenals luxe sanitair en een slechtweer accommodatie. Als je zelf geen kampeermiddel hebt, kun je ook het vakantiehuis reserveren. Kortom, een unieke minicamping in het hart van Friesland, dicht bij de Friese meren en centraal gelegen tussen verschillende steden.

Wil je weten wat Mini Camping "De Wynmole" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini Camping "De Wynmole" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini Camping "De Wynmole"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Camping "De Wynmole" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Mini Camping "De Wynmole" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini Camping “De Wynmole”

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9