Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang.

Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. is een Bed & Breakfast gelegen aan Buorren 41 in Tersoal.

Meer informatie over Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. in Tersoal

Welkom bij Bed & Breakfast vanNienke! In het kleine dorpje Tersoal, midden in Friesland, bieden we een ruim gastenverblijf voor 2 personen met sauna, jacuzzi, terras en vaarverbinding naar het Sneekermeer. Je kunt genieten van een heerlijke nachtrust in het ruime tweepersoons bed en ontspannen in de zithoek met tv. Overdag kun je een sloep huren om een mooie tocht te maken over de Friese wateren. Voor het diner kun je reserveren in ons romantisch huiskamer restaurant en ook het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd. Onze accommodatie biedt veel privacy met een eigen ingang, terras, sauna en jacuzzi. Wij, Nienke en Michel, zijn in 2017 in Friesland komen wonen en met 20 jaar horeca ervaring willen we je een aangenaam verblijf bieden. Kom genieten van rust en luxe in onze Bed & Breakfast vanNienke!

Wil je weten wat Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Luxe Bed & Breakfast vanNienke met privé sauna, en privé jacuzzi met groot terras en tuin. Privé ingang.

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9