Loon en aannemersbedrijf Wierda BV

Loon en aannemersbedrijf Wierda BV is een Loonwerker gelegen aan Sickengawei 2 in Goenga.

Meer informatie over Loon en aannemersbedrijf Wierda BV in Goenga

Loon- en Aannemersbedrijf Wierda bv is al sinds 1955 gespecialiseerd in kraan- en machineverhuur, agrarisch werk, grondverzet, cultuurtechnisch werk en transport. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het aanleggen van tuinen, beschoeiing en steigers, evenals het schoonhouden van terreinen. Het bedrijf werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder gemeenten, waterschappen, provincies, agrariërs en particulieren. Ze hebben verschillende certificeringen, waaronder ISO9001, VCA** en sinds 2023 ook niveau 3 van de Co2 prestatieladder. Kortom, Loon- en Aannemersbedrijf Wierda bv is een betrouwbare partner voor diverse werkzaamheden op het gebied van loonwerk en transport.

Wil je weten wat Loon en aannemersbedrijf Wierda BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loon en aannemersbedrijf Wierda BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loon en aannemersbedrijf Wierda BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loon en aannemersbedrijf Wierda BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Loon en aannemersbedrijf Wierda BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loon en aannemersbedrijf Wierda BV

Bezoekers bekeken ook