Krekt op Maat

Krekt op Maat is een Meubelmakerij gelegen aan Tsienzerbuorren 2 in Reduzum.

Meer informatie over Krekt op Maat in Reduzum

Bij Maatwerk Meubel & Interieur en Woonaccessoires worden verschillende projecten getoond. Zo is er een opgeruimde wasstraat op hoogte gebracht bij een klant. In de hal is de sfeer volledig veranderd door het plaatsen van oude paneeldeuren. Er is een grote tafel van notenhout met een mooie houtnerf. Daarnaast is er een trend in speeltuin- en schoolplein inrichting waarbij kinderen kunnen spetteren en plezier beleven met waterstromen. Er is een eigenwijs tv-meubel van notenhout met ronde afwerking. Betonstuc is een populair product voor zowel moderne als landelijke stijlen. Open trappen kunnen worden benut door er kasten onder te bouwen. Er is ook een prachtig dressoir van sloophout in combinatie met eiken. Verder is de kookstudio 'De Slinerij' in Stiens prachtig geworden met een eigentijdse indeling. Ten slotte biedt Krekt op Maat meubelverhuur aan. Het is handig om een afspraak te maken voor maatwerk interieur en meubels, maar vrijblijvend langskomen kan op bepaalde tijden.

Wil je weten wat Krekt op Maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krekt op Maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krekt op Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krekt op Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Krekt op Maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krekt op Maat

Bezoekers bekeken ook