Kralen & Linten

Kralen & Linten is een Internetmarketing gelegen aan Master Ekke Blaauwstrjitte 1 in Irnsum.

Meer informatie over Kralen & Linten in Irnsum

Bij kralen-en-linten.nl kunt u diverse soorten kralen en bedels vinden, zowel in zilveren als koperen uitvoering. Daarnaast hebben ze ook een breed assortiment aan lint, koord en draad in verschillende materialen, breedtes, kleuren en dessins. Naast kralen en linten verkopen ze ook benodigdheden zoals draad en gereedschap. Op de website kunt u de nieuwste kralen, linten en benodigdheden bekijken. Het team van kralen-en-linten.nl is al een paar jaar bezig met het verkopen van kralen en linten en ze hebben zich gespecialiseerd in vele soorten. Als u een artikel zoekt dat niet in de webshop staat, kunt u contact met hen opnemen, wellicht hebben ze het op voorraad liggen of kunnen ze het voor u bestellen. Ze bieden ook bedrukt lint aan.

Wil je weten wat Kralen & Linten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kralen & Linten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kralen & Linten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kralen & Linten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kralen & Linten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kralen & Linten

Bezoekers bekeken ook