Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk

Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk is een Bouwbedrijf gelegen aan Oergongswei 17 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk in Scharnegoutum

Grondwerk is essentieel voor veel projecten, zoals tuinen, bouwprojecten en wijken. Ons ervaren grondverzet bedrijf heeft de juiste apparatuur om een solide basis te leggen voor elk project, groot of klein. We kunnen grond afgraven, frezen, zand aanbrengen, walbeschoeiing plaatsen en groen verwijderen. Met onze stobbenboor kunnen we ook snel wortels van grote bomen uit de grond halen. Auke van Dijk heeft meer dan 40 jaar ervaring in grondverzet en kraanverhuur. Neem contact met ons op voor advies of een offerte, zelfs voor kleine particuliere projecten. Huur ons in voor groen verwijderen, grondbewerking, walbeschoeiing en meer. We werken nauwkeurig en hebben ruim 40 jaar ervaring. Als u extra materieel en personeel nodig heeft, kunnen we u ook helpen met kraanverhuur. We hebben ruime ervaring met grote klussen voor verschillende bedrijven en staan bekend om onze betrouwbaarheid en vakkennis.

Wil je weten wat Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kraanverhuurbedrijf A. van Dijk

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9