Kooijmans Verbouw & Sloopwerk

Kooijmans Verbouw & Sloopwerk is een Restauratie van gebouwen gelegen aan Doarpsstrjitte 27 in Easterwierrum.

Meer informatie over Kooijmans Verbouw & Sloopwerk in Easterwierrum

Kooijmans Verbouw & Sloopwerk is een bouw-, verbouw- en sloopbedrijf dat zich richt op kwaliteit en zorgvuldigheid. Ze kunnen volledige bouw- en verbouwwerkzaamheden uitvoeren en geven advies voor een goed eindresultaat. Ook zijn ze gespecialiseerd in sloopwerk, zowel voorafgaand aan een verbouwing als het volledig slopen van gebouwen. Daarnaast bieden ze grondwerk aan, zoals het onderhouden en aanleggen van tuinen. Ze kunnen het hele proces van het verwijderen van oude materialen tot het aanleggen van de nieuwe tuin verzorgen. Het bedrijf doet opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven en streeft naar een heldere communicatie met de klant. Door hun specialisaties kunnen ze het project van begin tot eind begeleiden en zorgen voor een soepel verloop van de werkzaamheden en een kwalitatief goed eindresultaat.

Wil je weten wat Kooijmans Verbouw & Sloopwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kooijmans Verbouw & Sloopwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kooijmans Verbouw & Sloopwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kooijmans Verbouw & Sloopwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kooijmans Verbouw & Sloopwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kooijmans Verbouw & Sloopwerk

Bezoekers bekeken ook