Kapsalon Patries

Kapsalon Patries is een Kapper gelegen aan Legedyk 39-A in Scharnegoutum.

Meer informatie over Kapsalon Patries in Scharnegoutum

Kapsalon Patries is een allround kapsalon in Scharnegoutum, gevestigd aan de Legedyk 39a sinds 2003. Ze bieden knipdiensten aan voor dames, heren en kinderen. De kappers, Patries en Baudetta, staan altijd klaar om te helpen bij het vinden van het perfecte kapsel. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00-12.00 en 13.00-18.00 uur. Op vrijdagavond is er ook een knipmogelijkheid zonder afspraak van 18.30-19.30 uur. In de maand september zullen ze echter minder open zijn vanwege hun vakantie, dus het is raadzaam om naar de speciale openingstijden te kijken. Als je contact wilt opnemen met Kapsalon Patries, kun je hen een e-mail sturen naar kapsalonpatries@gmail.com of bellen naar 0515431001.

Wil je weten wat Kapsalon Patries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Patries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Patries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Patries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kapsalon Patries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Patries

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9