Kampeerboerderij Hettinga

Kampeerboerderij Hettinga is een Kampeerterrein gelegen aan Ûtbuorren 48 in Terherne.

Meer informatie over Kampeerboerderij Hettinga in Terherne

Kampeerboerderij Hettinga is een unieke locatie in het hart van Friesland, gelegen aan de Terkaplesterpoelen. Het is een ideale plek voor watersportliefhebbers, gezinnen, groepen en stellen. Kinderen kunnen hier genieten van verschillende activiteiten zoals zwemmen, waterfietsen, kanoën en spelen in de zandbak. Daarnaast kunnen ze kennismaken met boerderijdieren en het boerenleven. Terwijl de kinderen bezig zijn, is er ook genoeg ruimte voor rust. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals kamperen bij de boer, een groepsaccommodatie en een pipowagen. Kampeerboerderij Hettinga biedt gratis WiFi, een privé aanlegsteiger en bevindt zich direct aan het meer. Het is geopend van 1 april tot 1 oktober. De boerderijcamping ligt op loopafstand van Terherne en in de buurt van diverse dorpen en steden. In de zomer is Terherne een paradijs voor watersporters. Er zijn ook talloze activiteiten in de omgeving. Het dorp Terherne heeft diverse voorzieningen zoals een supermarkt, souvenirwinkels en eetgelegenheden. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website van Kampeerboerderij Hettinga.

Wil je weten wat Kampeerboerderij Hettinga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kampeerboerderij Hettinga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kampeerboerderij Hettinga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampeerboerderij Hettinga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Kampeerboerderij Hettinga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kampeerboerderij Hettinga

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9