IT ÚT FAN HÚSKE

IT ÚT FAN HÚSKE is een Bed & Breakfast gelegen aan Midlansdyk 8 in Goenga.

Meer informatie over IT ÚT FAN HÚSKE in Goenga

Welkom bij plattelandslogement IT ÚT FAN HÚSKE, gelegen in hartje Friesland. Het vrijstaande huisje is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen, de sterrenhemel en de zonsopkomst vanaf het buitenterras met overkapping. In de winter kunnen gasten zelfs vanuit hun verblijf op de schaats stappen, omdat het slootje dat langs het huisje loopt uitkomt op open vaarwater. Als u de omgeving per fiets wilt verkennen, kunt u een fiets huren voor €10,- per dag. De prijs voor een overnachting is €90,- per nacht, behalve tijdens het hoogseizoen en/of vakanties. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de hottub voor €40,- voor de eerste dag en €20,- voor daaropvolgende dagen.

Wil je weten wat IT ÚT FAN HÚSKE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IT ÚT FAN HÚSKE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IT ÚT FAN HÚSKE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IT ÚT FAN HÚSKE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar IT ÚT FAN HÚSKE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IT ÚT FAN HÚSKE

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9