In de Boomgaard

In de Boomgaard is een Kampeerterrein gelegen aan Rijksweg 16 in Irnsum.

Meer informatie over In de Boomgaard in Irnsum

In de Boomgaard is een gezellig en kindvriendelijk kampeerterrein gelegen in een 100 jaar oude hoogstamboomgaard in het dorp Jirnsum, midden in Friesland. Het terrein is sinds 2017 één van de 150 Natuurkampeerterreinen. Na een dagje op het water, op de fiets of een bezoek aan één van de elf steden, is het heerlijk thuiskomen bij de tent. Het kampeerterrein kan ook gebruikt worden als uitvalsbasis voor een bezoek aan de waddeneilanden. De toiletten zijn nieuw en schoon en de beheerders zijn jonge en levenslustige mensen. Kortom, In de Boomgaard is een ideale plek voor een kampeerervaring tussen de fruitbomen.

Wil je weten wat In de Boomgaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In de Boomgaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In de Boomgaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In de Boomgaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar In de Boomgaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In de Boomgaard

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9