IJsboerderij Boere IIs Akkrum

IJsboerderij Boere IIs Akkrum is een Sundaerestaurant gelegen aan Jinshuzen 2 in Akkrum.

Meer informatie over IJsboerderij Boere IIs Akkrum in Akkrum

Op de boerderij van IJsboerderij Boereiis verkopen ze heerlijk boeren ijs en hebben ze een prachtige speeltuin waar kinderen kunnen spelen. Je kunt ook genieten op het terras of een rondje over de boerderij doen. Ze verzorgen ook kinderfeestjes, schoolreisjes en verkopen streekproducten in hun winkel. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en kost €10,- per persoon. Daarnaast kun je een speurtocht over de boerderij doen en verse melk tappen. Er zijn positieve recensies te vinden op Facebook over het lekkere ijs en de leuke plek voor kinderen.

Wil je weten wat IJsboerderij Boere IIs Akkrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsboerderij Boere IIs Akkrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsboerderij Boere IIs Akkrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsboerderij Boere IIs Akkrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar IJsboerderij Boere IIs Akkrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsboerderij Boere IIs Akkrum

Bezoekers bekeken ook