Idzerda Computer Technologie

Idzerda Computer Technologie is een Computerservice gelegen aan Suorein 4 in Grou.

Meer informatie over Idzerda Computer Technologie in Grou

Idzerda Computer Technologie is een bedrijf dat sinds 2007 computerhulp en -onderhoud aanbiedt bij mensen thuis of op kantoor. De eigenaar, Wybe Idzerda, staat klaar om te helpen met allerlei computergerelateerde vragen en problemen. Voor zijn diensten rekent hij een vergoeding van € 65,00 per uur. Het bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg en houdt zich aan hun algemene voorwaarden. Als je nog vragen hebt, kun je Wybe Idzerda bellen of een e-mail sturen. Het copyright van de website en het bedrijf behoort toe aan Idzerda Computer Technologie.

Wil je weten wat Idzerda Computer Technologie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Idzerda Computer Technologie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Idzerda Computer Technologie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Idzerda Computer Technologie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Idzerda Computer Technologie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Idzerda Computer Technologie

Bezoekers bekeken ook