Hotel-Restaurant "De Oude Schouw"

Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" is een Hotel gelegen aan Oudeschouw 6 in Akkrum.

Meer informatie over Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" in Akkrum

Waterherberg "De Oude Schouw" is gelegen op een exclusieve, historische locatie in het hart van Friesland, vlakbij de A32 en het NS-station Akkrum. De eigenaren, Bram van den Akker en Hilly Bloemert, verzorgen op informele wijze besloten diners, bijeenkomsten en overnachtingen, inclusief boottochten. De locatie is ook geschikt voor vergaderarrangementen en verwelkomt graag campers en kampeerders. De waterherberg heeft een vermaarde, ambachtelijke keuken met klassieke streekproducten en een aparte rookkamer. Bekijk zeker de speciale herfst- en winterarrangementen.

Wil je weten wat Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel-Restaurant "De Oude Schouw"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Hotel-Restaurant "De Oude Schouw" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel-Restaurant “De Oude Schouw”

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9