Hofstra Autoservice

Hofstra Autoservice is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industriewei 8 in Irnsum.

Meer informatie over Hofstra Autoservice in Irnsum

Hofstra-Autoservice Jirnsum is een full-service autobedrijf in Friesland, Nederland. Ze bieden betaalbare occasions en onderhoud en banden voor eerlijke prijzen. Naast onderhoud en service, bieden ze ook in- en verkoop van auto's en schadeherstel service aan. Het bedrijf is gevestigd aan de Industrieweg 8 in Jirnsum en is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)6 290 46 785 of het e-mailadres info@hofstra-autoservice.nl. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zondag gesloten. Max, de eigenaar, streeft ernaar om klanten tevreden te stellen en ze snel weer op weg te helpen. Hofstra is een gevestigde naam in Friesland.

Wil je weten wat Hofstra Autoservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofstra Autoservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofstra Autoservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofstra Autoservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Hofstra Autoservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofstra Autoservice

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9