Wierden Dorp, herziening 3e Esweg ong.

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wierden Dorp, herziening 3e Esweg ong..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Initiatiefnemer is eigenaar van het perceel 3e Esweg ong. te Wierden. Dit perceel is gelegen tussen 3e Esweg 1 en de Nijverdalsestraat 115. Tevens staat het perceel bekend als gemeente Wierden, sectie O, perceelsnummer 00224. Initiatiefnemer wenst op dit perceel een woning te realiseren door gebruik te maken van het beleid ‘toevoegen van woningen binnen de bebouwde kom’. Doordat de gewenste ontwikkeling niet mogelijk is op basis van het vigerende bestemmingsplan, heeft initiatiefnemer een ontwerpbestemmingsplan laten uitwerken.Inzage Het bestemmingsplan staat vanaf 28-09-2022 op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2021000018-VA01 . Daarnaast ligt het bestemmingsplan vanaf 28-09-2022 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Beroepschrift indienen Het kan zijn dat u het niet eens bent met het besluit van de gemeenteraad. Dit kunt u (als belanghebbende) aangeven bij de Raad van State: binnen zes weken nadat het besluit is bekendgemaakt. Dit heet ‘beroep aantekenen’. U kunt alleen beroep aantekenen als u belanghebbend bent. Wilt u een beroepschrift indienen? Stuur dan een brief naar de: Afdeling bestuursrechtspraak Raad van Statepostbus 200192500 EA Den HaagDie brief is uw beroepschrift. In het beroepschrift moeten in ieder geval uw naam en adres staan, de dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht. In het beroepschrift schrijft u verder waarom u in beroep gaat (de gronden van het beroep). Tot slot moet u het beroepschrift ondertekenen en een kopie van het besluit meesturen.Voorlopige voorziening Als u een beroepschrift indient, kunt u tegelijkertijd ook aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Ook als u een verzoek om een voorlopige voorziening indient, moet u griffierecht betalen.Kosten In beroep gaan en indienen van een voorlopige voorziening kost geld. Over de hoogte van deze kosten (ook wel griffierecht) kunt u contact opnemen met de Raad van State (tel. 070-4264251)

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dewierden
  2. gmb-2022-428886

Gerelateerde berichten