Fysiowymbrits Scharnegoutum

Fysiowymbrits Scharnegoutum is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Legedyk 43 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Fysiowymbrits Scharnegoutum in Scharnegoutum

Fysiowymbrits is een praktijk voor fysiotherapie en biedt ook andere diensten aan, zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie en oefentherapie Mensendieck. Ze hebben locaties in IJlst, Scharnegoutum, Woudsend en Oppenhuizen. Je kunt een afspraak maken met een fysiotherapeut zonder verwijzing. De praktijk richt zich op verschillende doelgroepen, zoals sporters en ouderen. Voor sporters bieden ze begeleiding bij herstel na een blessure of operatie, evenals training buiten het seizoen. Voor ouderen is het belangrijk om in beweging te blijven om het verouderingsproces te vertragen en de kans op chronische aandoeningen te verminderen. Ze bieden ook beweegprogramma's aan voor mensen met chronische aandoeningen of overgewicht. Daarnaast kunt u medische hulpmiddelen zoals braces en inlegzolen online bestellen bij hun partner Podobrace. Ze bieden ook de fysiotherapie-zelfcheck aan in samenwerking met hierhebikpijn.nl. De praktijk heeft ook vacatures en biedt Yin Yoga aan. De contactgegevens en locaties zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fysiowymbrits Scharnegoutum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiowymbrits Scharnegoutum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiowymbrits Scharnegoutum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiowymbrits Scharnegoutum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Fysiowymbrits Scharnegoutum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiowymbrits Scharnegoutum

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9