FysioMaks Jirnsum

FysioMaks Jirnsum is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijksweg 127a in Irnsum.

Meer informatie over FysioMaks Jirnsum in Irnsum

FysioMaks is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Ze bieden ook advies en gerichte trainingen aan. FysioMaks streeft naar het beste behandelresultaat in samenwerking met het team en de patiënt. Ze kijken niet alleen naar de klacht, maar ook naar de mogelijke oorzaken en de persoon en omgeving van de patiënt. Daarnaast heeft FysioMaks nieuwe vestigingen geopend in Koudum en Workum, en de nieuwe locatie in Makkum is ook geopend. Er zijn nieuwe samenwerkingen gestart met Powerful Ageing en het team van FysioMaks bestaat uit breedgeschoolde vakbekwame therapeuten met elk hun eigen specialisaties. Ze bieden een persoonlijke aanpak, luisteren goed, geven advies op maat en werken samen met de patiënt en het team om het maximale resultaat te behalen.

Wil je weten wat FysioMaks Jirnsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioMaks Jirnsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioMaks Jirnsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioMaks Jirnsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar FysioMaks Jirnsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioMaks Jirnsum

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9