Fysio Hoen

Fysio Hoen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Harspit 3 in Terherne.

Meer informatie over Fysio Hoen in Terherne

Fysio Hoen is een allround fysiotherapiepraktijk in Terherne. Ze zijn gespecialiseerd in pijn aan het hoofd, nek, kaak, schouder en de lage rug. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken. Het adres is Harspit 3, 8493 KB Terherne. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, en buiten deze tijden is een afspraak mogelijk in overleg. Voor kaakfysiotherapie en manuele therapie kun je ook bij Fysio Hoen terecht. De contactgegevens zijn: telefoonnummer 0566-727353 en e-mailadres ilja@fysiohoen.nl. Daarnaast hebben ze ook een Facebookpagina.

Wil je weten wat Fysio Hoen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Hoen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Hoen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Hoen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Fysio Hoen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Hoen

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9