Eetcafé 't Slûske

Eetcafé 't Slûske is een Eetcafé gelegen aan Wjitteringswei 23 in Irnsum.

Meer informatie over Eetcafé 't Slûske in Irnsum

Eetcafé 't Slûske is een gezellig restaurant in Jachthaven Sneekerhof met een prachtig uitzicht over het water. Naast lunchen en dineren kunt u ook genieten van het kabbelende water op het ruime terras. Het eetcafé is ook een geschikte locatie voor het vieren van een verjaardag, bruiloftsfeest, jubileum of bedrijfsuitje. Voor grotere gezelschappen kan er een buffet samengesteld worden en er is ook een ruime keuze aan barbecuebuffetten. Het restaurant heeft verschillende openingstijden en serveert verse gerechten voor een toegankelijke prijs. In het voorjaar en najaar is het mogelijk om in het weekend te dineren en in de zomer kunt u elke avond dineren op het terras. Reserveren wordt aanbevolen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jachthaven Sneekerhof.

Wil je weten wat Eetcafé 't Slûske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé 't Slûske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé 't Slûske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé 't Slûske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Eetcafé 't Slûske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé ’t Slûske

Bezoekers bekeken ook