Eetcafé 't Far

Eetcafé 't Far is een Restaurant gelegen aan Buorren 59 in Terherne.

Meer informatie over Eetcafé 't Far in Terherne

Bij eetcafé 't Far kunt u genieten van een gezellig avondje uit in een informele sfeer. Ze hebben een ruime menukaart met gerechten voor zowel lunch als diner. Daarnaast kunt u ook genieten van een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak. Het eetcafé heeft een restaurantgedeelte, een gezellige serre en twee terrassen waar u bij mooi weer kunt genieten. Ze bieden een ruim aanbod aan menu's voor zowel jong als oud, en ook voor groepen is er voldoende keuze. Daarnaast is het eetcafé te koop en kunt u voor meer informatie terecht op de website. Ze zijn ook op zoek naar personeel in de bediening, afwas en keuken. Verder zijn ze geopend op 1e en 2e Kerstdag en kunt u tijdig uw tafel reserveren. U kunt telefonisch of via de mail/website reserveren.

Wil je weten wat Eetcafé 't Far verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé 't Far of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé 't Far? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé 't Far het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Eetcafé 't Far reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé ’t Far

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240415102842/templates/category_links.tpl.php on line 9