Toestemming voor aanvraag standplaats voor de verkoop van oliebollen van 1-10 t/m 31-12-2024, Anjelierstraat 3, 7641CD Wierden

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor aanvraag standplaats voor de verkoop van oliebollen van 1-10 t/m 31-12-2024, Anjelierstraat 3, 7641CD Wierden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

[Lidwoord] Wierden heeft een Standplaats (APV) verleend. [Lidwoord] Wierden geeft hiermee toestemming voor aanvraag standplaats voor de verkoop van oliebollen van 1-10 t/m 31-12-2024 op locatie Anjelierstraat 3, 7641CD Wierden. Het betreft de volgende activiteit(en): •Het innemen van een standplaats [Mogelijke toelichting en uitleg over activiteit]. Waarom publiceert Wierden dit bericht? Een Standplaats (APV) wordt bij [lidwoord] Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat [lidwoord] Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt [lidwoord] Wierden tot 4 maart 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het [naam locatie] bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het [naam locatie decentrale overheid] de [link naar de webpagina van de decentrale overheid met informatie over de openingstijden en het adres van de locatie van de decentrale overheid] van [lidwoord en type decentrale overheid]. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer [telefoonnummer]. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de [naam rechtbank] vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat [lidwoord] Wierden een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de [link naar website van de rechtbank] van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer [telefoonnummer]. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 23-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wierden
  2. de1e7441b8d53ccba0b04bc500b9c79c

Gerelateerde berichten