De Mariahoeve

De Mariahoeve is een Hotel gelegen aan Ûtbuorren 16 in Terherne.

Meer informatie over De Mariahoeve in Terherne

De Mariahoeve in Terherne is een unieke locatie waar je kunt overnachten in Friesland. Ze bieden bootverhuur, appartementen, een hotel en een bed & breakfast aan. De kamers zijn schoon en netjes en bevinden zich midden in de Friese Meren. Je kunt hier sfeervol overnachten en genieten van persoonlijke service. Het hele jaar door is De Mariahoeve geopend voor iedereen die een ontspannen weekendje weg wil. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals het sloep- en slaaparrangement en visarrangementen. Gasten geven De Mariahoeve gemiddeld een 8,6 en prijzen de gastvrijheid van Greet en Barry. De omgeving is prachtig en er zijn fijne sloepen beschikbaar om te varen. Het ontbijt is prima en er zijn veel extra's, zoals overdekte motorstalling en de mogelijkheid om een bootje te huren. De Mariahoeve is een aanrader voor een leuk weekendje weg in Friesland.

Wil je weten wat De Mariahoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Mariahoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Mariahoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mariahoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar De Mariahoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Mariahoeve

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9